OldComp.cz

Komunitní diskuzní fórum pro fanoušky historických počítačů
Právě je 19 črc 2018, 22:20

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 21 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: 10 říj 2017, 14:00 
Offline
Pan Štábní
Uživatelský avatar

Registrován: 12 kvě 2013, 18:23
Příspěvky: 1188
Bydliště: Vsetín
Has thanked: 222 times
Been thanked: 407 times
Udělej Reset (Ctrl + LAmiga + RAmiga) a měl bys mít na obrazovce ruku držící disketu a nápis v1.3. Pak tam strč tu disketu technocop.

_________________
ZX Spectrum, Amiga


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 10 říj 2017, 14:35 
Offline
Kecka
Uživatelský avatar

Registrován: 02 zář 2014, 20:50
Příspěvky: 50
Bydliště: Dolní Dunajovice
Has thanked: 2 times
Been thanked: 2 times
Nemám, potom to normálně naběhne do Workbench :-(

_________________
http://www.clous.cz/
https://www.youtube.com/c/Clous


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 10 říj 2017, 15:02 
Offline
Radil

Registrován: 30 zář 2014, 17:03
Příspěvky: 430
Bydliště: jižní Čechy
Has thanked: 110 times
Been thanked: 35 times
Vypadá to, že ta utilitka chce aspoň KS 3.0, viz hláška o KS v39.98. Zkoušel jsem to v emulátoru a jakmile tam dám nižší verzi, tak to hodí to samé, cos poslal. :-(

_________________
Commodore 64, 64C, 64G, ATARI 1040 STE, AMIGA 1200 (A1260/80), Amstrad CPC 6128, Acorn A3020, Didaktik GAMA '88 a '89, ZX 128.

PC: 286-20 MHz (4 MB RAM, Trident 1 MB, SB16), 386DX-40 MHz (FPU, 32 MB RAM, Mach32 2 MB, AWE32, CD-ROM), 486"DX5"-160 MHz (128 MB RAM, USB 2.0, SB16, CD-ROM), Pentium 233 MMX (262 MHz, 256 MB RAM, SiS315 32 MB, VooDoo2, SB16, DVD-ROM)


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 10 říj 2017, 15:07 
Offline
Radil

Registrován: 30 zář 2014, 17:03
Příspěvky: 430
Bydliště: jižní Čechy
Has thanked: 110 times
Been thanked: 35 times
Tak co zkusit třeba toto?

http://aminet.net/package/util/boot/skick346

_________________
Commodore 64, 64C, 64G, ATARI 1040 STE, AMIGA 1200 (A1260/80), Amstrad CPC 6128, Acorn A3020, Didaktik GAMA '88 a '89, ZX 128.

PC: 286-20 MHz (4 MB RAM, Trident 1 MB, SB16), 386DX-40 MHz (FPU, 32 MB RAM, Mach32 2 MB, AWE32, CD-ROM), 486"DX5"-160 MHz (128 MB RAM, USB 2.0, SB16, CD-ROM), Pentium 233 MMX (262 MHz, 256 MB RAM, SiS315 32 MB, VooDoo2, SB16, DVD-ROM)


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 13 led 2018, 19:05 
Offline
Kecka
Uživatelský avatar

Registrován: 02 zář 2014, 20:50
Příspěvky: 50
Bydliště: Dolní Dunajovice
Has thanked: 2 times
Been thanked: 2 times
Tak jsem zpět zapojil A600, budu pls potřebovat to nějak vyřešit, pokud to nepůjde, aby A600 normálně spouštěla hry v OCS, budu muset fungovat na A500, ale jak pls tvořit diskety pro tu A500, abych nemusel mít zapojené obě Amigy, protože na A600 si diskety vytvořím, ale že ty hry nepojedou, to jsem vážně netušil.

_________________
http://www.clous.cz/
https://www.youtube.com/c/Clous


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 14 led 2018, 15:30 
Offline
Site Admin
Uživatelský avatar

Registrován: 11 kvě 2013, 22:48
Příspěvky: 7145
Bydliště: Praha
Has thanked: 858 times
Been thanked: 828 times
Tak pak je nejlepší si udělat ROM switcher, vytáhnout ven přepínač a jím si volit, který kick zrovna chceš. Jinak - je jedno, na jaké Amize si diskety vytvoříš. Pokud je hra na OFS s bootblockem, tak pojede i na A500.

_________________
Integrovat muslimy s Evropany je jako integrovat ovce s vlky.
Call me Mr.Hellwide!


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 21 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz