OldComp.cz

Komunitní diskuzní fórum pro fanoušky historických počítačů
Právě je 21 lis 2017, 05:43

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Tlačítka pro Gotek v A500
PříspěvekNapsal: 21 dub 2017, 17:12 
Offline
Pan Štábní
Uživatelský avatar

Registrován: 12 kvě 2013, 18:27
Příspěvky: 1020
Has thanked: 190 times
Been thanked: 179 times
Mám v A500 Goteka tak, že do plastů nechci vrtat. Takže Gotek je trochu zapuštěný dovnitř. Vše je OK, jen tlačítka se mačkají hrozně blbě. Má někdo řešení, jak tlačítka prodloužit, aby to nevypadalo blbě s přitom to bylo funkční? Na Atariádě jsem to viděl u Jack_Free, ale provedení se mi nějak moc nezamlouvalo. :roll:

_________________
Have you played ATARI today?
blog.factor6.cz | about.me | 8-bitstuff.com | soundcloud | bandcamp


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Tlačítka pro Gotek v A500
PříspěvekNapsal: 21 dub 2017, 17:21 
Offline
Pan Štábní
Uživatelský avatar

Registrován: 12 kvě 2013, 20:39
Příspěvky: 1098
Bydliště: Praha
Has thanked: 69 times
Been thanked: 144 times
Nevim jestli by se ti nehodilo tohle:

https://www.thingiverse.com/thing:2098110

Z goteku vyndas elektroniku a namontujes to do toho drzaku. Nemam to osobne vyzkousene a nevim jestli to resi tlacitka.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Tlačítka pro Gotek v A500
PříspěvekNapsal: 21 dub 2017, 17:23 
Offline
Pan Štábní
Uživatelský avatar

Registrován: 12 kvě 2013, 18:27
Příspěvky: 1020
Has thanked: 190 times
Been thanked: 179 times
Doda píše:
Nevim jestli by se ti nehodilo tohle:

https://www.thingiverse.com/thing:2098110

Z goteku vyndas elektroniku a namontujes to do toho drzaku. Nemam to osobne vyzkousene a nevim jestli to resi tlacitka.


Jej to je dobrý, uměl by mi to někdo vytisknout?

_________________
Have you played ATARI today?
blog.factor6.cz | about.me | 8-bitstuff.com | soundcloud | bandcamp


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Tlačítka pro Gotek v A500
PříspěvekNapsal: 21 dub 2017, 19:05 
Offline
Pan Štábní
Uživatelský avatar

Registrován: 12 kvě 2013, 20:39
Příspěvky: 1098
Bydliště: Praha
Has thanked: 69 times
Been thanked: 144 times
Minimalne Pavel

viewtopic.php?t=4831

to urcite zvladne, tak mu asi napis.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Tlačítka pro Gotek v A500
PříspěvekNapsal: 21 dub 2017, 19:27 
Offline
Pan Štábní
Uživatelský avatar

Registrován: 30 led 2014, 11:46
Příspěvky: 1870
Bydliště: Trutnovsko
Has thanked: 47 times
Been thanked: 116 times
Jaksi nechápu, kde jsou jako ty tlačítka ?

_________________
ZX 81, Zx Spectrum & microdrive, Sinclair QL 2xFDD 3,5´(SD-QL, QubIDE, SGC), ZX Spectrum +2, Didaktik M, Commodore C64 I , Commodore C64 II & Easy Flash I a III, Commodore C128, Commdore Amiga 500, Amiga 600HD, Atari 800XL SDrive, Atari 520ST & HXC usb floppy emulator. --- XBOX 360, Playstation 2 a několik PC a notebooku.....


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Tlačítka pro Gotek v A500
PříspěvekNapsal: 19 kvě 2017, 09:52 
Offline
Profík

Registrován: 12 kvě 2013, 18:31
Příspěvky: 667
Bydliště: České Budějovice
Has thanked: 580 times
Been thanked: 44 times
Tlačítka jsou vidět ve škvíře pro disketu a jelikož GOTEK v tom udělátku sedí lépe, tak jsou mnohem přístupnější. Já bych měl zájem o A1200 verzi a tak už jsem Pavla poprosil v jeho vlákně.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz